Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Uusi lukuvuosi käynnistyy!

Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven alueella toimivan Järvilakeuden kansalaisopiston uusi opinto-ohjelma on tuhti paketti uutuuskursseja ja kestosuosikkeja. Opinto-opas kolahtaa postilaatikkoihin torstaina 26.8. Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 29.8. klo 9 netissä ja maanantaina 30.8. klo 9 toimistolla.

Vaikka koronatilanne on arvaamaton, on uutta lukuvuotta suunniteltu toiveikkain mielin. Kulloinkin voimassa olevia koronaohjeistuksia seurataan tarkasti ja kursseilla noudatetaan turvaohjeita. Suurin osa kursseista toteutetaan lähiopetuksena, mutta tarpeen vaatiessa ryhmien pienentäminen ja muut järjestelyt ovat mahdollisia. Etä- tai monimuoto-opetus on tullut jäädäkseen osaan kursseista. Myös ulkona toteutettavat kurssit ovat hyvä vaihtoehto tavata muita turvallisesti.

Opetusohjelma on pyritty saamaan mahdollisimman monipuoliseksi, jotta kaikki löytäisivät osallistumisen mahdollisuuksia. Lasten vanhemmille ja isovanhemmille on suunnattu TV:stä tutun ”Suomen supernannyn” Pia Penttalan luento Rajoja ja rakkautta. Miehet voivat päivittää terveysasioita maalaislääkäri Kiminkisen miesten illassa. Ohjelmassa on myös erittäin ajankohtainen luento rokotusten mahdollisuuksista ja uhista. Varautumalla valmiutta -kurssi puolestaan opastaa omatoimiseen varautumiseen ja turvallisuuden rakentamiseen kotona. Ja jos netin käyttö arveluttaa, kannattaa osallistua Netin turvallinen käyttö -luennolle.

Järvilakeuden kansalaisopiston opetuksen painopiste on taide- ja taitoaineissa kuten kädentaidot, teatteri, musiikki, tanssi ja kuvataide. Mitä jos uusi harrastuksesi olisi kabaree-tanssi, käpykurssi tai lauluyhtye tai entä jos opiskelisit rumpujensoittoa rock- ja metallimusiikissa, tuunaisit kalenterin tai osallistuisit pelimanniohjelmiston kurssille? Tarjolla on myös monipuolisesti liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä kursseja sekä tietotekniikka- ja kieliopetusta. Aloittaisitko pallojumpan, latinofitin, juoksukoulun tai nykyheprean tai ohjelmoinnin alkeet? Myös suositut älylaiteopastukset jatkavat ohjelmassa.

Teatteritaiteen perusopetuksessa pyörähtää käyntiin kolmas vuosi. Ilmoittautuminen eri puolilla opiston aluetta kokoontuviin lasten ja nuorten teatteriryhmiin on parhaillaan käynnissä uusille opiskelijoille. Koululaisten loma-aikojen suositut päiväleirit jatkavat ohjelmassa, samoin lasten ja nuorten tanssi-, kuvataide- ja luistelukurssit.

Löydä elämäsi uusi kurssi!

 

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Maaria Koivula-Talkkari
puh. 040 5621 587, maaria.koivula-talkkari@jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top