Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Kuukauden kurssilainen: Lauri Tirkkonen

Järvilakeuden kansalaisopiston elokuun kuukauden kurssilainen on lappajärveläinen Lauri Tirkkonen, joka täytti juuri kunnioitettavat 85 vuotta. Lauri on ollut yli parikymmentä vuotta Lappajärven miesten kuntopiirin vakikävijä. ”Kurssille osallistuminen pitää yleiskuntoa yllä, tuo hyvinvointia ja parantaa lihaskuntoa. Mukana oleminen on virkistävää ja porukassa on kerta kaikkiaan mukavaa. Kannustamme toisiamme puolin ja toisin”, Lauri kertoo.

Laurille ei ole vuosien aikana sattunut kertaakaan loukkaantumisia liikuntaharrastuksessa ja hän on muutenkin pysynyt terveenä. ”On tärkeää aina muistaa pitää mielessä kohtuus eikä yrittää liikaa. Ei pidä repiä itseään liian suurilla painoilla”, Lauri vinkkaa.

Vuosien varrella Lauri on osallistunut myös muille kansalaisopiston kursseille, mm. kivihionta- ja korukivikursseille ja puutöihin. Uutta harrastusta miettiviä hän kannustaa rohkeasti lähtemään mukaan kursseille. ”Ilman muuta kannattaa lähteä mukaan! Porukassa on mukavaa ja saa tehdä oman kunnon ehdoilla. Liikuntakurssilla kannattaa aloittaa pienemmillä painoilla omaa kuntoa kuunnellen”, Lauri kannustaa.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top