Opiskelu Järvilakeuden kansalaisopistossa

Kansalaisopisto järjestää korkealaatuista ja monipuolista opetusta niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneillekin. Opiskelun tavoitteena voi olla perustaitojen oppiminen, aiemmin opitun taidon kehittäminen, oman ilmaisun vahvistaminen tai vaikkapa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kartuttaminen ryhmässä.

Kursseja on jokaisen makuun ja vuosittainen tarjonta vaihtelee kysynnän mukaan. Voimme järjestää lyhyelläkin varoitusajalla toiveen mukaisen lyhytkurssin tai luennon – kerää ryhmä ja esitä toiveesi, me hankimme opettajan ja laitetaan kurssi pystyyn!

Kansalaisopisto on alueellisesti merkittävä hyvinvointipalvelujen tuottaja ja kulttuuritoimija. Osa kursseista on saavuttanut vakiintuneen aseman ja ryhmät kokoontuvat vuodesta toiseen. Opiston opettajista löytyy myös useitten erityisalojen osaajia, joten kurssiohjelma täydentyy myös harvinaisemmilla erikoiskursseilla.

Kansalaisopistossa on matala kynnys – taitoja ei tarvitse olla kurssille tullessa, mielenkiinto ja innostus riittävät. Lupaamme, että aloittelijankin taidot karttuvat kurssilla!

Järvilakeuden kansalaisopisto haluaa tehdä entistä enemmän yhteistyötä alueen yhdistysten, kuntien ja muiden yhteisöjen kanssa. Mitä sinun ryhmäsi haluaisi opiskella tai harrastaa? Pidetään yhteyttä!

Info

Järvilakeuden kansalaisopisto tarjoaa opiskelun ja harrastamisen mahdollisuuksia kaikille kuntalaisille Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä. Taito- ja taideaineitten sekä kielten opiskelun lisäksi voit hankkia ajankohtaisia taitoja esimerkiksi tietotekniikasta tai ensiavusta. Opistossa on vuosittain tarjolla myös lukuisia erilaisia liikuntakursseja.

Opetusta järjestetään alueen kouluilla, kylätaloilla ja muissa tiloissa lähes ympäri vuoden, katso tästä toimipaikat. Mikäli kaipaat kurssiohjelmaan jotain uutta, ota yhteyttä opistoon!

Huomioi tämä ilmoittautuessasi

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

2. Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä verkkopankkisi kautta tai laskutamme sinua. Lasku lähetetään muutaman viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät huomautuslaskun eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

3. Kurssimaksujen maksamiseen käyvät myös kulttuuri- ja liikuntaedut:

Smartum ja Smartum Saldo, Rj-kuntoseteli liikunta- ja kulttuurisetelit, Epassi ja Eazybreak.

4. Ilmoittaudu normaalisti kursseille, vaikka hankkisitkin opistopassin. Kuittaamme passiin oikeutetut kurssit maksetuiksi ennen laskutusta. Opistopassin voit hankkia syys- ja kevätlukukaudelle erikseen. Hinta on kaikille opiskelijoille 70 €/lukukausi. Syksyn passi on voimassa 1.9.-31.12.20 ja kevään passi 1.1.-30.4.21. Passilla voi osallistua kaikille kursseille koko alueella lukuun ottamatta yksityisopetusta. Opistopassin voi tilata tai ostaa toimistolta.

5.Esteen sattuessa ilmoittautuminen on peruttava kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä ilmoittautumissivulta kohdasta omat tiedot tai toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla. Kun peruutat kurssin ilmoittautumissivulta, kirjaudu ilmoittautumiseesi kohdasta omat tiedot joko kurssin numerolla, puhelinnumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi. Lisäksi tarvitset sähköpostiisi tulleesta ilmoittautumisvahvistuksesta ilmoittautumistunnuksen. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta.

6. Mikäli sinulla on ongelmia sähköisessä ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja kursseista, ota yhteyttä toimistoon puh 050 4711 555 tai 050 4700 583.
Järvilakeuden kansalaisopiston lukuvuoden 2021-2022 opinto-ohjelma

Tästä löydät opinto-ohjelman sähköisen version.Taiteen perusopetus

Järvilakeuden kansalaisopisto järjestää teatteritaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille yleisen oppimäärän mukaan. Ryhmät kokoontuvat eri puolilla opiston aluetta ja ne ovat syksyisin auki uusille osallistujille.Etäopetus

Alta löydät ohjeita eri etäopetuksen kanaviin. Olethan yhteydessä toimistolle, jos kaipaat opastusta etäkursseille osallistumiseen.Kurssien sähköiset materiaalit

Alta löydät kurssien sähköisiä opiskelumateriaaleja ja -ohjeita.

kuvassa erilaisia iconeita

Valitse oma kurssisi

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu kursseille kätevästi opistopalvelut-sivun kautta tai soita toimistolle

Opisto rakennetaan yhdessä

Ehdota kurssi tai ilmianna hyvä kurssin vetäjä

Keskeistä Järvilakeuden kansalaisopiston toiminnassa on kuunnella paikallisten asukkaiden tarpeita ja toiveita opetuksen suhteen.
Vieritä ylös