Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opiskelu Järvilakeuden kansalaisopistossa

Kansalaisopisto järjestää korkealaatuista ja monipuolista opetusta niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneillekin. Opiskelun tavoitteena voi olla perustaitojen oppiminen, aiemmin opitun taidon kehittäminen, oman ilmaisun vahvistaminen tai vaikkapa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kartuttaminen ryhmässä.

Kursseja on jokaisen makuun ja vuosittainen tarjonta vaihtelee kysynnän mukaan. Voimme järjestää lyhyelläkin varoitusajalla toiveen mukaisen lyhytkurssin tai luennon - kerää ryhmä ja esitä toiveesi, me hankimme opettajan ja laitetaan kurssi pystyyn!

Kansalaisopisto on alueellisesti merkittävä hyvinvointipalvelujen tuottaja ja kulttuuritoimija. Osa kursseista on saavuttanut vakiintuneen aseman ja ryhmät kokoontuvat vuodesta toiseen. Opiston opettajista löytyy myös useitten erityisalojen osaajia, joten kurssiohjelma täydentyy myös harvinaisemmilla erikoiskursseilla.

Kansalaisopistossa on matala kynnys - taitoja ei tarvitse olla kurssille tullessa, mielenkiinto ja innostus riittävät. Lupaamme, että aloittelijankin taidot karttuvat kurssilla!

viiva-ikoni-yleinen

Järvilakeuden kansalaisopisto haluaa tehdä entistä enemmän yhteistyötä alueen yhdistysten, kuntien ja muiden yhteisöjen kanssa. Mitä sinun ryhmäsi haluaisi opiskella tai harrastaa? Pidetään yhteyttä!

Katso kaikki kurssit

Järvilakeuden lukuvuoden 2020-2021 opinto-ohjelma

Tästä löydät opinto-ohjelman sähköisen version.
Valitse oma kurssisi

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu kursseille kätevästi opistopalvelut-sivun kautta tai soita toimistolle


Opisto rakennetaan yhdessä

Ehdota kurssi tai ilmianna hyvä kurssin vetäjä

Keskeistä Järvilakeuden kansalaisopiston toiminnassa on kuunnella paikallisten asukkaiden tarpeita ja toiveita opetuksen suhteen.