Opiskelu Järvilakeuden kansalaisopistossa

Järvilakeuden kansalaisopisto tarjoaa opiskelun ja harrastamisen mahdollisuuksia kaikille kuntalaisille Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä.

Taito- ja taideaineitten sekä kielten opiskelun lisäksi voit hankkia ajankohtaisia taitoja esimerkiksi tietotekniikasta tai ensiavusta. Tarjolla on laaja kattaus myös hyvinvointi- ja liikuntakursseja. Opetusta järjestetään alueen kouluilla, kylätaloilla ja muissa tiloissa lähes ympäri vuoden.

Kansalaisopistossa on matala kynnys – taitoja ei tarvitse olla kurssille tullessa, mielenkiinto ja innostus riittävät. Lupaamme, että aloittelijankin taidot karttuvat kurssilla. Löydä elämäsi uusi kurssi!

Järjestämme korkealaatuista ja monipuolista opetusta niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneillekin. Opiskelun tavoitteena voi olla perustaitojen oppiminen, aiemmin opitun taidon kehittäminen, oman ilmaisun vahvistaminen tai vaikkapa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kartuttaminen ryhmässä. Kursseja on jokaisen makuun ja vuosittainen tarjonta vaihtelee kysynnän mukaan.

Kansalaisopisto on alueellisesti merkittävä hyvinvointipalvelujen tuottaja ja kulttuuritoimija. Osa kursseista on saavuttanut vakiintuneen aseman ja ryhmät kokoontuvat vuodesta toiseen. Opiston opettajista löytyy myös useitten erityisalojen osaajia, joten kurssiohjelma täydentyy myös harvinaisemmilla erikoiskursseilla.

Järvilakeuden kansalaisopisto tekee tiivistä yhteistyötä alueen yhdistysten, kuntien ja muiden yhteisöjen kanssa.

Mitä sinun ryhmäsi haluaisi opiskella tai harrastaa?  Voimme järjestää lyhyelläkin varoitusajalla toiveen mukaisen lyhytkurssin tai luennon – kerää ryhmä ja esitä toiveesi, me hankimme opettajan ja laitetaan kurssi pystyyn!

kuvassa erilaisia iconeita

Lukuvuoden 2022-2023 opinto-ohjelmaTaiteen perusopetus

Järvilakeuden kansalaisopisto järjestää teatteritaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille yleisen oppimäärän mukaan. Ryhmät kokoontuvat eri puolilla opiston aluetta ja ne ovat syksyisin auki uusille osallistujille.Etäopetus

Alta löydät ohjeita eri etäopetuksen kanaviin. Olethan yhteydessä toimistolle, jos kaipaat opastusta etäkursseille osallistumiseen.Kurssien sähköiset materiaalit

Alta löydät kurssien sähköisiä opiskelumateriaaleja ja -ohjeita.

kuvassa erilaisia iconeita

Valitse oma kurssisi

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu kursseille kätevästi opistopalvelut-sivun kautta tai soita toimistolle

Opisto rakennetaan yhdessä

Ehdota kurssi tai ilmianna hyvä kurssin vetäjä

Keskeistä Järvilakeuden kansalaisopiston toiminnassa on kuunnella paikallisten asukkaiden tarpeita ja toiveita opetuksen suhteen.
Scroll to Top