Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Hankkeet

Järvilakeuden kansalaisopistoa kehitetään monipuolisesti hankkeiden avulla. Hankkeet tukevat opiston toimintaa, antavat lisäväriä normaaliin kurssitarjontaan, tuovat uusia yhteistyömuotoja ja -kumppaneita sekä antavat inspiroivia ja innovatiivisia välineitä kehittämistyöhön. Hankkeita rahoittavat tai ovat rahoittaneet: Leader Aisapari, Opetushallitus, Kirkkohallitus, Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahasto, STEA.

Käynnissä olevat hankkeet

Kyläkanava on Järvilakeuden oma paikallismedia

Kaksivuotista Kyläkanava-hanketta rahoittaa Leader Aisapari. Hankkeen aikana järjestetään myös monipuolista mediaan liittyvää kurssitoimintaa. Vieraile Kyläkanavalla!

Lisätietoja: Jarmo Kumpula, puh. 0400 692 908 ; Ilmari Mäki 050 325 2298

kuntoloikka hankkeen logo
Kuntoloikka kannustaa liikkumaan

Kuntoloikka-hanke edistää alueen asukkaiden fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja lisää liikunta-alan toimijoiden välistä yhteistyötä. Kuntoloikkaa rahoittaa Leader Aisapari.

Lisätietoja: Eveliina Niemi, puh. 050 336 0477

Digiapua-hanke innostaa mummat ja paapat digiloikkaan

Digitaitojen kohennusta kotona asuville ikäihmisille -hanketta rahoittaa Kirkkohallitus Marja Wainion testamenttilahjoituksen turvin. Kaksivuotisen hankkeen toteuttavat yhteistyössä Järvilakeuden kansalaisopisto, Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven seurakunnat sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoinen.

Lisätietoja: Outi Riihimäki, puh. 050 5500 891

Kankurikisällit-hanke siirtää käsityöperinnettä

Kankurikisällit säilyttää ja siirtää alueemme arvokasta käsityöperinnettä seuraaville sukupolville. Hankkeessa huomioidaan erityisesti sukupolvienvälisyys ja lasten ja nuorten osallistaminen perinteen jatkajina. Hanke on Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston kaksivuotinen kärkihanke.

Lisätietoja: Eija Partanen, puh. 0400 436 423

Monidigi-hanke selkeyttää etä- ja hybridiopetusta

Monidigi-hanke toteutetaan yhteistyössä Kurikan kansalaisopiston kanssa. Syksyllä 2022 käynnistyvää hanketta rahoittaa Opetushallitus. Monidigi luo opistoille mm. yhtenäisiä laatukriteerejä etä- ja hybridiopetuksen toteuttamiseen sekä parantaa tuntiopettajien digitaitoja.

Lisätietoja: Ilmari Mäki, puh. 050 325 2298

Harrastamisen Suomen malli

Järvilakeuden kansalaisopisto on mukana tuottamassa sisältöjä alueen kuntien koordinoimaan Harrastamisen Suomen malliin, jossa lapsille ja nuorille tarjotaan mieluisaa ja maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteyteen. Kerhoista tiedotetaan tarkemmin koulujen kautta.

Päättyneitä hankkeita

Voimaa arkeen – hanke

Paikallistuntijat-hanke (PaTu)

Juhlavuosi 2017 -teemahanke

Elokuvakaupunki-hanke

Folk & Art

Väkihäjylä

Guidance for Raising Aspirations

ComTour – Grundtvik-oppimiskumppanuushanke

Scroll to Top