Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Tunnelma tarttuu

Kuinka muotoilla tunnelmaa? Palvelukokemuksissa tunnelma on se, mitä asiakas tulee tilanteesta muistamaan.

Tunnelmamuotoilu on myös asiakaskokemuksien ja elämyksien muotoilua. Yhä useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki – niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia, ja tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla.

Tunnelmamuotoiluun ja asiakaskokemukseen keskittyvä kaikille avoin ja maksuton Tunnelma tarttuu -seminaari pidetään Kivitipussa Lappajärvellä tiistaina 13.11. klo 17.30-20.00. Illan päävieraaksi tulee tunnelmamuotoiluun erikoistunut kokemusvalmentaja ja kirjailija Marjo Rantanen. Marjo Rantasella on 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja palvelumuotoilusta. Hän auttaa tulevaisuuden menestyjiä luomaan parhaita kokemuksia.

”Keskittymällä tunnelmaan ohjaamme ajattelua ja siitä syntyvää toimintaa syvemmin kuin millään muulla johtamisen tekniikalla. Tunnelmaa johtamalla pystymme luomaan sopivia olosuhteita, tekemisen tapoja ja vuorovaikutusta, jotka lisäävät tuottavuutta, luovuutta ja tehokkuutta. Saamme ihmisten kapasiteetista käyttöön kaiken eteenpäin vievän energian ja lisäämme kollektiivista ajattelua, oppimista ja sitoutuneisuutta. ” toteaa Rantanen.

Rantasen opit ovat kiehtova yhdistelmä sosiaalipsykologiaa, aivotieteitä, asiakaskokemusta ja palvelumuotoilua. Myös viihdemaailma tuodaan mukaan monin esimerkein.

Alueen yrittäjillä, toimijoilla ja hankkeilla on mahdollisuus myös varata esittelyyn maksutonta pöytätilaa Kivitipun auditorion välittömästä läheisyydestä.

Seminaarin järjestää Leader Aisaparin rahoittama Paikallistuntijat-hanke ja tilaisuus on samalla hankkeen loppuseminaari. Hanketta hallinnoi Järvilakeuden kansalaisopisto. Tarjolla iltakahvit ja pientä purtavaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset katriina.kojola@jarvilakeus, puh 040 562 1587 tai marjo.vistiaho@seamk.fi, puh 040 830 2127. Tervetuloa seminaariin yli kuntarajojen!

 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top