Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Toinen FinEst-bändileiri Suonenjoella

Suonenjoen yhtenäiskoulun tiloissa, FinEst Bändileirin päätöskonsertissa, soi kauniisti ja tunnelmallisesti Suvi kestab Veel – Kesä jatkuu vielä.

Syyslomaviikon päätteeksi järjestetylle kansainväliselle bändileirille osallistui kaikkiaan 35 nuorta Aisaparin alueelta, Suonenjoelta ja Saarenmaalta Virosta.

Kahden päivän aikana leiriläiset opettelivat neljä kappaletta, jotka yhteisbändi esitti päätöskonsertissa. Virolaisen Suvi kestab Veel -kappaleen lisäksi konsertissa kuultiin Jenni Vartiaisen Missä muruseni on, Passengerin Let Her Go sekä AC/DC:n T.N.T.  Neljän kappaleen opiskelu tiiviissä aikataulussa vaati leiriläisiltä ahkeruutta ja innostusta, ja sitähän leiriläisillä oli!

Yhteisbändin lisäksi päätöskonsertissa esiintyi useita pienempiä kokoonpanoja.

Aisaparin alueella bändileirin järjestelyissä yhteistyökumppanina on Järvilakeuden kansalaisopisto. Järvilakeuden kansalaisopiston opettajista Jari Rannanjärvi oli leirillä kitaransoiton opettajana ja Satu Lumiaho opetti kosketinsoittimia. Lisäksi Kalle Mattila oli mukana rumpalien opettajana. Kaikkiaan leirillä oli mukana yhdeksän opettajaa.

Suonenjoella järjestetty leiri oli toinen kansainvälinen yhteisleiri. Ensimmäinen yhteinen leiri järjestettiin Saarenmaalla huhtikuussa. Osa toisen leirin oppilaista oli mukana jo myös ensimmäisellä leirillä. Jokaiselle leirille ilmoittaudutaan erikseen, joten uusia leiriläisiä mahtuu mukaan seuraavallekin leirille, joka järjestetään Aisaparin alueella ensi kesänä, 16.-18. kesäkuuta. Lisätietoja ja ilmoittautumisiakin voi jo tehdä Järvilakeuden kansalaisopiston toimistoon.

FinEst bändileirillä oli hyvä yhteishenki ja iloinen tunnelma. Jokainen leiriläinen sai kunniakirjan osallistumisestaan leirille. Ennen kotimatkaa leiriläiset opettajineen ja huoltajineen kokoontuivat yhteiskuvaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top