Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Talvilomalla päiväleireille!

Talviloman päiväleirejä järjestetään viikolla 9 monipuolisesti eri puolilla Järvilakeuden kansalaisopiston aluetta. Leirit on suunnattu 7–12-vuotiaille ja opettajina on taide- ja liikunta-alan ammattilaisia. Aikaisempaa kokemusta lajeista ei vaadita ja tarvikkeet sisältyvät kurssimaksuun. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Päiväleiri on mukava ja turvallinen tapa viettää talvilomaa, jos vaikka vanhemmat ovat töissä.

Alahärmässä taidetta ja käsitöitä
Lasten taidepäivässä Häjyylyperinteen keskuksessa maanantaina 28.2. piirretään, leikitään ja ulkoillaan. Opettajana on Leena Rissa. Lasten käsityöpäivä järjestetään Häjyylyperinteen keskuksessa tiistaina 1.3. ja siellä tutustutaan erilaisiin käsityötekniikoihin, leikitään ja ulkoillaan. Opettajana on Henna Mantere.

Evijärvellä sirkusta ja kädentaitoja
Lasten sirkuspäivä järjestetään Särkikylän kylätalolla tiistaina 1.3. ja siellä tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin ja turvallisiin akrobatiatemppuihin. Opettajana on Linda Huhtaluhta. Lasten kuvataide- ja kädentaitopäivässä ke 2.3. Taidetila Tiirassa taiteillaan ja tutustutaan erilaisiin käsityötekniikoihin Leena Rissan ja Henna Mantereen opetuksessa.

Lappajärvellä riimejä ja liikettä
Lappajärven leiri on kaksipäiväinen ja se järjestetään nuorisotiloilla ja paini- ja judosalissa to-pe 3.–4.3. Leirin aiheina ovat mikki ja riimi -rap-työpaja, kädentaidot ja liikunta. Opettajina ovat Simo Nieminen, Henna Mantere ja Eveliina Niemi.

Leireille ilmoittaudutaan yllä olevista linkeistä tai puhelimitse 050 4711 555. Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Leirit toteuttavat yhteistyössä Kauhavan kaupunki, Evijärven ja Lappajärven kunnat, Härmänmaan, Evijärven ja Lappajärven 4H-yhdistykset ja Järvilakeuden kansalaisopisto. Mukana ovat vahvasti myös Järvilakeuden kansalaisopiston hallinnoimat Kuntoloikka-hanke (rahoittajana Leader Aisapari) sekä Kankurikisällit-hanke (Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston kärkihanke).

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top