Kesällä kudonnan kesäkouluun!

Kudonnan kesäkoulun viikon kestävä intensiivikussi, jossa vahvistetaan kudonnan taitoja. Kurssilla käydään läpi käsin kudonnan vaiheet sekä teoriassa että käytännössä: loimen määrittely, luominne, kankaan rakentaminen, kudonta ja viimeistely. Myös kudontavälineet ja -materiaalit kerrataan. 

Kesäkoulu sopii kudontaa jonkin verran osaaville, jotka kaipaavat vahvistusta taidoilleen. Se soveltuu hyvin esimerkiksi kansalaisopistojen tekstiilityön opettajille kertaus- ja lisäkoulutukseksi. Yhtä hyvin kurssi soveltuu kudontaa harrastaneille, jotka haluavat oppia kutomaan omatoimisesti.

Opettaja kurssilla on tekstiilitaiteilija Henna Mantere. Kurssi toteutetaan yhteystyössä kauhavalaisen käsityötalo Lankavan kanssa.

Kurssi järjestetään Kiistolan kudontatiloissa Ylihärmässä (Kauhava) ja yksi päivä vietetään Lankavan tiloissa Kauhavan keskustassa. Pitkämatkalaiset voivat majoittua esimerkiksi lähistöllä sijaitsevaan Härmän kylpylään. Kaukana ei ole myöskään huvipuisto PowerPark, joten kurssin voi yhdistää vaikka osaksi kesälomareissua.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä:

Jaa uutinen somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös