Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Taitoluistelu tutuksi -kursseja syyskuussa

Syyskuussa on oiva tilaisuus käydä fiilistelemässä talvea Kauhavan jäähallissa ja harjoitella muutamat temput talven ulkojäitä varten.

Järviseudun kansalaisopisto järjestää taitoluistelun kolmen kerran tiiviskursseja. Ryhmiä on tarjolla pienille lapsille, kouluikäisille ja aikuisille.

Kurssille ei ole muita pääsyvaatimuksia kuin se, että pysyy jäällä pystyssä ilman tukea. Kurssilla jokainen pystyy harjoittelemaan oman tasonsa mukaan, joten ei väliä oletko aloittelija vai jo konkari, joka haluaa oppia vielä jotain uutta.

Kursseilla harjoitellaan perusluistelutaitoja kuten potkuja, sirklausta ja kolmosia. Ryhmän tason ja toiveiden mukaan harjoitellaan myös hyppyjä ja piruetteja sekä kokeillaan muodostelmaluistelua. Kurssille tarvitaan mukaan terävät luistimet sekä pienimmille pakollisena kypärä. Myös hokkarit käyvät, jos ei löydy taitoluistimia. Liian paksuja vaatteita ei kannata pukea päälle, koska luistelemisessa tulee lämmin. Esimerkiksi lämmin fleecetakki, sormikkaat ja joustavat housut ovat hyvä asu. Juomapullo kannattaa myös ottaa mukaan.

Kurssia tulee pitämään ylöjärveläinen Eveliina Niemi, joka on toiminut valmentajana luistelijoille sekä toimii taitoluistelijoiden fysiikkavalmentajana. Eveliinalla on myös itsellä muodostelmaluistelutausta.

-Kannattaa tulla mukaan kivaan harrastukseen yli kuntarajojen, Eveliina kannustaa.

Luistimet tai hokkarit jalkaan ja kansalaisopiston kurssille!

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top