Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Sinustako Järvilakeuden kansalaisopiston tuntiopettaja?

Etsimme jatkuvalla haulla eri alojen tuntiopettajia Järvilakeuden kansalaisopiston kursseille. Tuntiopettajan työ soveltuu mainiosti esim. osa-aikatyötä tekeville, yrittäjille, taiteilijoille, opiskelijoille, kotivanhemmille tai eläkeläisille. Kurssien ilta- ja viikonloppupainotteisuus mahdollistaa tuntiopettajan työn myös täysiaikaista päivätyötä tekeville.
 
Onko sinulla erityisosaamista, mitä voisit opettaa muille? Haluaisitko olla omalta osaltasi laajentamassa alueemme matalan kynnyksen harrastus- ja opiskelutarjontaa?

Järvilakeuden kansalaisopisto järjestää vuosittain satoja kursseja, joille osallistuu tuhansia eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia opiskelijoita.
Meillä voi opiskella mm. 
– kädentaitoja ja kuvataidetta
– musiikkia, tanssia ja teatteria
– digitaitoja ja turvallisuutta
– hyvinvointia ja liikuntaa
– kieliä ja kulttuuria

Järvilakeuden kansalaisopisto toimii Kauhavan (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Ylihärmä), Evijärven ja Lappajärven alueella. Laaja alue mahdollistaa saman kurssin pitämisen myös useammassa paikassa. Kursseja järjestetään mm. kouluilla ja kylätaloilla. Kurssit tuodaan ihmisten luo lähipalveluna. Virtuaalisuutta sekä etä- ja hybridiosallistumista kehitetään jatkuvasti. 

Tuntiopettajien palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. 
Järvilakeuden kansalaisopisto on merkittävä alueellinen työllistäjä ja tuntiopettajia on vuosittain palkkalistoilla yli 100. Opettajan pätevyys tai tutkinto opetettavalta alalta ei ole välttämättömyys. Ensisijaisesti arvostamme vankkaa käytännön perehtyneisyyttä opetettavaan alaan ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Maaria Koivula-Talkkari, maaria.koivula-talkkari@jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top