Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opiston tuottama Muistoseurat-elokuvatrilogia nähdään komediasarjana AlfaTV:llä

Järvilakeuden kansalaisopiston tuottama Muistoseurat-elokuvatrilogia esitetään komediasarjana AlfaTV:llä. Esitykset alkavat syyskuussa.


Antero on kuollut hiukan epäselvissä olosuhteissa. Koska Anteron haaveena oli aina ollut mennä Kauhavan Lentäjien juhannusjuhlille limusiinilla, Pena ja Kale päättävät toteuttaa unelman jälkijättöisesti. Auton laadusta on tosin hiukan jouduttu tinkimään ja matkaan tulee muitakin mutkia heti alkumetreillä. Myöhemmissä jaksoissa Kalella ja Penalla on edessä taas kesän kohokohta ”Muistoseurat” eli ajelu Ransu-autolla pitkin maakuntaa. Edesmenneen Anteron jäämistöstä
löytyy salaperäinen kirje, jossa puhutaan aarteesta. Sen arvellaan löytyvän Lappajärven suunnalta. Ransu johdattaa matkalaiset lopulta aarteen jäljille.

Anteron aarteen löytyminen on niin suuri järkytys, ettei Kale enää halua ottaa riskiä uusista yllätyksistä. Kaksikko lähtee sen sijaan tanssikurssille, mutta kaikki ei mene siinäkään ihan putkeen. Varmaa ainakin on, että harha-askelia voi tulla muuallakin kuin tanssilattialla.

9-osaisen sarjan kaksi ensimmäistä osaa on ohjannut Katja Kujala, loput seitsemän Jukka Mäkinen. Käsikirjoitus Leea Keto. AlfaTV näkyy televisiossa kanavalla 15. Sitä voi seurata myös netin kautta.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top