Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opettajatarina: Ilmari Mäki

Olen Ilmari Mäki, kotoisin Pohjanmaalta, nykyisin eteläpohjalaistunut. Järvilakeuden kansalaisopistossa opetan tällä hetkellä media-alan eri osa-alueita, kuten liikkuvaa kuvaa ja ääntä, elokuvaamista ja striimaamista. Kenties tulevaisuudessa opetan laajemmin muutakin.

Kaikkein mieluisinta minulle on opettaa kurssilla, jossa kurssilaiset viihtyvät ja kokevat oppivansa ja tuottavansa jotain sellaista, mikä on asiaan käytetyn ajan arvoista. Itselleni kurssin aiheella ei ole niinkään väliä, kunhan tiedän asiasta sen verran, että voin opettaa.

Opetustyön lisäksi työskentelen Kyläkanava- ja Monidigi -hankkeissa.

Harrastan itse vapaa-ajallani useampaa eri taidelajia sekä tarkkailijana että toteuttajana. Yhteinen tekijä kaikille varmaan on se, että ihailun ja inspiraation lähteet kumpuavat menneistä ajoista, lähes aina ajasta ennen omaani.

Suhtaudun elämään tee se itse -asenteella ja minulla on jatkuva tarve oppia uusia taitoja. Viimeksi tein itse esim. puusäleestä valaisimiin varjostimia! Koen, että erityisesti monipuoliset kädentaidot ovat tärkeitä ylläpitää ja säilyttää, ja juuri tätä kansalaisopisto edistää.

Nähdään kursseilla!

Kuvat: Pinja Naamanka

Kyläkanava-hanke

Kyläkanava-hankkeessa tuotetaan ohjelmaa Kyläkanava on Järvilakeuden kansalaisopiston oma paikallismedia, jonka sisältöjä toteuttamaan ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat! Kyläkanavaa rahoittaa Leader Aisapari.

Lisätietoja: Jarmo Kumpula puh. 0400 692 908 tai Ilmari Mäki, puh. 050 325 2298, etunimi.sukunimi@jarvilakeus.fi

Monidigi-hanke

Monidigi-hanke toteutetaan yhteistyössä Kurikan kansalaisopiston kanssa ja se luo molemmille opistoille mm. yhtenäisiä laatukriteerejä etä- ja hybridiopetuksen toteuttamiseen sekä parantaa tuntiopettajien digitaitoja.

Lisätietoja: Ilmari Mäki, puh. 050 325 2298, etunimi.sukunimi@jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top