Kauhavan kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kädentaitoviikon mainoskuva

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa. Viikon tavoitteena on houkutella eri-ikäisiä ihmisiä kokeilemaan uutta harrastusta, syventämään omaa osaamistaan tai ihan vain viihtymään työnäytösten ja monipuolisen kulttuuriohjelman pariin. Kiehtovaa ohjelmaa on tarjolla eripuolilla Kauhavaa ja sitä järjestää useat alan toimijat.

Kauhavan kädentaitoviikon ohjelmassa on mm. kudonta-, makrame-, virkkaus- ja neulontapäiviä, Käsityöyökerho, Kässäkylä-tapahtuma, kansallispukupiknik, Islantilaisvillapaitojen tuuletuspäivä, Kudonnan kesäkoulu ja lasten käsityöleiri. Käsillä tekemisen iloa viedään viikon aikana myös mm. varhaiskasvatuksen ryhmille.

Tapahtumaviikon ohjelmaa järjestää paikallinen työryhmä, jossa on mukana kauhavalaisia yrityksiä, Kauhavan kaupungin kulttuuri-, museo- ja kirjastotoimi, Järvilakeuden Kansalaisopisto, Kankurikisällit-hanke, 4H-yhdistyksen Juurille-hanke, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top