Kauhavan kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kädentaitoviikon mainoskuva

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa. Viikon tavoitteena on houkutella eri-ikäisiä ihmisiä kokeilemaan uutta harrastusta, syventämään omaa osaamistaan tai ihan vain viihtymään työnäytösten ja monipuolisen kulttuuriohjelman pariin. Kiehtovaa ohjelmaa on tarjolla eripuolilla Kauhavaa ja sitä järjestää useat alan toimijat.

Kauhavan kädentaitoviikon ohjelmassa on mm. kudonta-, makrame-, virkkaus- ja neulontapäiviä, Käsityöyökerho, Kässäkylä-tapahtuma, kansallispukupiknik, Islantilaisvillapaitojen tuuletuspäivä, Kudonnan kesäkoulu ja lasten käsityöleiri. Käsillä tekemisen iloa viedään viikon aikana myös mm. varhaiskasvatuksen ryhmille.

Tapahtumaviikon ohjelmaa järjestää paikallinen työryhmä, jossa on mukana kauhavalaisia yrityksiä, Kauhavan kaupungin kulttuuri-, museo- ja kirjastotoimi, Järvilakeuden Kansalaisopisto, Kankurikisällit-hanke, 4H-yhdistyksen Juurille-hanke, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä.

Jaa uutinen somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös