Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Huhtikuun kuukauden kurssilainen: Timo Perälä

Timo Perälä Kauhavalta on Järvilakeuden kansalaisopiston huhtikuun kuukauden kurssilainen. (Kuva: Matti Saarela)

Timo Perälä

Timo Perälä on parhaillaan mukana Tapahtuipa Pohjanmaalla -kurssilla, jossa ideoitaan, kuvataan ja editoidaan videosketsejä. Kurssi toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kuvakerho Roikan kanssa, jossa Timo on myös aktiivinen toimija.

”Oma juttuni on valokuvaaminen. Videokuvaus on itselleni uusi juttu. Tapahtuipa Pohjanmaalla -kurssilla opettelen videokuvauksen lisäksi myös editointia”, Timo kertoo. Kuvakerho Roikan kanssa on toteutettu yhteistyökursseja aiemminkin. ”Olin pari vuotta sitten tutorina valomaalaustyöpajassa, jonka kansalaisopisto toteutti Työpaja Junkin asiakkaille. Se oli mukava projekti. ”

Kuvaustouhujen lisäksi Timo on osallistunut vuosien varrella kansalaisopiston kursseista miesten liikuntaryhmiin ja spinningiin. ”Liikuntakursseille olen hakeutunut, koska on tärkeää pitää omasta kunnosta huolta. Kun pyöräilee talvella kerran viikossa, on kesällä kiva jatkaa pyöräilyharrastusta ulkona”, Timo sanoo.

Mukavinta kansalaisopiston kursseille osallistumisessa on Timon mielestä ihmisten tapaaminen. Mukavassa porukassa mieli virkistyy. ”Yksinkin voi harrastaa, mutta porukassa se on paljon mukavampaa”, Timo tietää.

Kuvausharrastusta miettiviä Timo kannustaa tulemaan matalalla kynnyksellä katsomaan, millainen meininki esimerkiksi Kuvakerho Roikan toiminnassa on. ”Kokoonnumme vähintään kerran kuukaudessa, yleensä joka toinen viikko. Viime aikoina kokoontumiset ovat keskittyneet Tapahtuipa Pohjanmaalla -kurssin yhteyteen, mutta Kuvakerho Roikka järjestää vuosittain myös mm. useita kuvausretkiä eri kohteisiin. Liittymällä postituslistalle saa kätevästi tietoa tulevasta toiminnasta”, Timo vinkkaa.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top