Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Joulukuun kuukauden kurssilainen: Miia Hautalahti

Lappajärveläinen Miia Hautalahti on käynyt Järvilakeuden kansalaisopiston kursseilla noin 10 vuoden ajan. ”Olen osallistunut pumpiin, crosstreeniin ja ensiapukurssille. Lapseni ovat olleet mukana mm. ponipäivässä, pianotunneilla ja värikylvyssä. Tänä syksynä aloitin espanjan alkeiskurssin. Kansalaisopistolla on todella laaja kurssivalikoima vauvasta vaariin”, Miia kehuu.

”Kansalaisopiston kurssille osallistuminen on minulle oma juttu lapsiperhearjen keskellä ja samalla saan kehittää itseäni mieluisen tekemisen parissa. Espanjan kurssilla parasta on hyvä ja toisia kannustava ryhmähenki sekä asioiden tekeminen ja opettelu yhdessä”, Miia sanoo.

Kuukauden kurssilainen Miia Hautalahti, espanja

Miia on yksi ensimmäisistä Järvilakeuden kansalaisopiston opiskelijoista, jotka saavat kurssilta opintopisteitä. ”Minua hieman jännitti uuden kielen opiskelu, mutta onneksi lähdin kurssille epäröinnistä huolimatta. Mahtava juttu on myös, että omalla vapaa-ajan harrastuksella voin kerryttää opintopisteitä merkonomiopintoihin Jamissa”, Miia iloitsee.

Jos harkitset uuden kielen opiskelua, Miian mielestä aloittaminen ehdottomasti kannattaa. ”Lähde rohkeasti itsestä mielenkiintoiselta tuntuvaa juttua kohti! Epäonnistumisia ei kannata pelätä, sillä kaikki ovat joskus olleet aloittelijoita uutta asiaa opetellessaan. Monet hauskimmat ja parhaimmat asiat elämässä tapahtuvat, kun uskaltaa astua ulos omalta mukavuusalueeltaan.”

opintopistekurssien noppalogo

Mikä ihmeen opintopistekurssi?


Osasta kansalaisopiston kursseista on mahdollista saada opintopisteytetty suoritusmerkintä omaan Opintopolku.fi -rekisteriin. Opintopistekurssi on mahdollista hyväksilukea osaksi muita opintoja toisessa oppilaitoisessa tai niitä voi hyödyntää esim. Työnhaussa. HUOM! Voit edelleen harrastaa ja opiskella vapaasti entiseen tapaan ja opintosuoritusmerkinnän ottaminen on täysin vapaaehtoista. 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top