Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Varaudumme sähkökatkoksiin

Järvilakeuden kansalaisopisto varautuu mahdollisiin sähkö- ja tietoliikennekatkosten tuomiin haasteisiin kurssitoiminnassaan. Talvella 2023 voi esiintyä maksimissaan kahden tunnin mittaisia sähkökatkoja sähköpulan vuoksi sähkönkäytön huippuaikoina. Tieto tulevasta sähkökatkosta saadaan todennäköisesti lyhyellä, enimmillään muutamien päivien varoitusajalla.  

Järvilakeuden kansalaisopisto toimii Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven alueella vuokratiloissa. Alueen kunnat ja paikalliset sähköyhtiöt viestivät mahdollisesta sähköpulasta tai sähkökatkosta kotisivuillaan sekä muissa kanavissaan. Jos kansalaisopiston kurssi joudutaan sähkökatkon vuoksi perumaan, tiedotetaan siitä välittömästi niille kurssilaisille, joita asia koskee. 

Pääsääntöisesti opetus toteutetaan normaalissa aikataulussa sähkökatkoista huolimatta. Opetusta mukautetaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Opettaja opastaa turvalliseen osallistumiseen ja tilojen käyttöön.   

Jos opetus joudutaan perumaan tai siirtämään, tiedotetaan siitä kurssilaisille tekstiviestillä (edellyttäen, että viestintävälineet ovat toiminnassa). Viesti saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla.   

Äkkinäisten sähkökatkojan varalta suosittelemme taskulampun tai otsalampun ottamista mukaan kurssille, lämmintä pukeutumista ja matkapuhelimen pitämistä ladattuna.  

Lisätietoja: rehtori Leea Keto, puh. 050 326 3188, leea.keto(at)jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top