Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Talviloman päiväleirit kutsuvat

Koululaisten talvilomaviikolla järjestetään taas suosittuja päiväleirejä. Päiväleirillä tutustutaan eri taidelajeihin tai liikutaan vauhdikkaasti. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Yksi päiväleiri maksaa 10 € ja hintaan kuuluu opetus, tarvikkeet ja ruoat. Leiripäivät järjestävät yhteistyössä Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven kunnat, Härmänmaan, Evijärven ja Lappajärven 4h-yhdistykset sekä Järvilakeuden kansalaisopisto. 

Kuvis- ja kässäpäivä järjestetään maanantaina 26.2. Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla ja keskiviikkona 28.2. Alahärmässä Häjyylyperinteen keskuksessa. Kuvis- ja kässäpäivä on suunnattu 7-12-vuotiaille sen aiheena on perinteiset kädentaidot ja perinnekulttuuri. Opettajana päivissä on Leena Rissa. 

Improvisaatiopäivä nuorille järjestetään maanantaina 26.2. Lappajärvellä Lappis-Areenalla, tiistaina 27.2. Ylihärmän nuorisoseuralla ja keskiviikkona 28.2. Evijärvellä Särkikylän kylätalolla. Yli 9-vuotiaille suunnatussa teatteripäivässä sukelletaan improvisaatioteatterin ihmeelliseen maailmaan. Kurssi on teatteritaiteen perusopetuksen teemaopintojen kurssi, mutta se on avoin ihan kaikille teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille eikä vaadi aiempaa teatterikokemusta. Opettajana päivissä on Teemu Kettula (Suitsait-impro). 

Touhupäivä järjestetään maanantaina 26.2. Evijärven kirkonkylän koululla ja tiistaina 27.2. Lappajärvellä Lappis-Areenassa. Ohjelmassa on parkouria ja muuta vauhdikasta liikkumista. Opettajana päivissä on Laura Jokinen.  

Leireille ilmoittaudutaan keskiviikkoon 21.2. mennessä Järvilakeuden kansalaisopiston nettisivujen kautta tai soittamalla puh. 050 4711 555. Ilmoitathan samalla myös mahdolliset erityisruokavaliot.  

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top