Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opisto mukana Kauhavan Järjestömarkkinoilla

Järvilakeuden kansalaisopistolla on iso rooli Kauhavan Järjestömarkkinoilla.

Toukokuussa 2019 eteläpohjalaiset järjestöt yhdistävät voimansa ja järjestävät kahdeksan Järjestömarkkinat-tapahtumaa eri puolilla maakuntaa. Kauhavalla tapahtumaa vietetään tiistaina 7.5. klo 16-19 Kauhavan nuorisoseuralla ja sen ympäristössä. Ilta huipentuu Järvilakeuden kansalaisopiston iltamiin klo 19 alkaen. Kansalaisopiston tarjonta on myös muuten esillä tapahtumassa mm. matalan kynnyksen pop up -kurssien muodossa.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki Järvilakeuden kansalaisopiston alueella toimivat järjestöt ja tietenkin asukkaat, Kauhavalta, Evijärveltä ja Lappajärveltä. Järjestötoimina ei tunne kuntarajoja, vaikka maakunnallisesti Järjestömarkkinat organisoituu terveydenhoitoalueiden mukaan, ja Lappajärvi tässä jaossa linkittyy Alajärven Järjestömarkkinat-tapahtumaan, joka pidetään 6.5. Rajaus ei ole kuitenkaan kiveen hakattu, ja lappajärveläisiä on mukana myös Kauhavan tapahtumassa.

Järjestöt ja yhdistykset ovat mukana ihmisten arjessa monin tavoin. Järjestömarkkinoiden tavoitteena on tuoda järjestöjen tuottamat monipuoliset palvelut näkyväksi ja luoda ihmisille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua eri järjestöjen toimintaan. Mukaan Kauhavan tapahtumaan on ilmoittautunut suuri joukko paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita. Tapahtuman ei ole tarkoitus olla esitteiden jakoa, vaan toiminnallinen tila, jossa ihmiset pääsevät itse kokemaan ja tekemään.

Lämpimästi tervetuloa Järjestömarkkinoille!

Lisätietoa Kauhavan tapahtumasta antaa Marita Mattila, puh. 040 765 6201.

Tapahtumaa järjestelee kullakin paikkakunnalla kuntatiimi, jonka tähän kuvasi Marita Mattila:

 

 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top