Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Nuorten harrastusviikko: graffiteja, valo- ja äänisuunnittelua, oman musan tekoa, koodausta, sirkusta, RC-autoja, kenguruloikkia ja golfia!

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Eri lajien kokeiluun on hyvä tilaisuus 29.6.–3.7. Nuorten harrastusviikolla. Ilmaisia matalan kynnyksen harrastuskokeiluja järjestetään Kauhavan kaikissa kaupunginosissa ja paikalla on opettajan lisäksi aina myös kaupungin nuoriso-ohjaaja. Ikärajaa osallistumiseen ei ole. Harrastusviikon järjestävät yhteistyössä Kauhavan nuoriso- ja kulttuuripalvelut sekä Järvilakeuden kansalaisopisto.

Viikko aloitetaan maanantaina 29.6. klo 13–16 graffitimaalauksella Kauhavalla Lentokonepuistossa. Tervetuloa kokeilemaan spray-maalausta turvallisesti ja luvallisesti! Opastamassa nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä ja kulttuuriohjaaja Maaria Koivula-Talkkari.

Maanantain harrastuspäivä jatkuu Kortesjärvellä Tapulintienpuisto klo 17–19 Kangoo Jumps -työpajalla, jota opettaa Laura Hautala tmi FitLaura:sta. Kangoo Jumps on energinen ja hauska liikuntamuoto, joka kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä ja rasittaa vähemmän niveliä kuin normaalia urheilu. Tervetuloa hyvän mielen hyppytunnille!

Ääni- ja valotekniikan perusteisiin teatterin näkökulmasta perehdytään tiistaina 30.6. klo 13–16 Ylihärmän nuorisoseuralla. Tervetuloa testailemaan, miten valoilla ja äänillä voi luoda lavalle erilaisia tunnelmia ja ottamaan selvää, miten se teknisesti tapahtuu. Opettajana Aleksi Keskinen.

Tiistai-iltana klo 17–19 harrastusviikko rantautuu Kauhavan Kärppämäkeen kokeilemaan ajamista RC-autoilla. Opastajana on Tuomas Luoma Kauhavan urheiluautoilijoista.

Keskiviikkona 1.7. tehdään omaa musiikkia GarageBand-sovelluksella klo 13–16 Kortesjärven kirjastossa ja klo 17–19 Alahärmän nuorisotiloissa. GarageBandillä voi muutamalla napautuksella soittaa aidon kuuloisia instrumentteja, rakentaa biittejä ja luoda musaa kun DJ. Sovelluksen saloihin opastaa Järvilakeuden kansalaisopiston päätoiminen musiikinopettaja Jari Rannanjärvi’

Oletko jo kokeillut koodausta? Sen saloihin sukelletaan Ville Kankaan opastuksella Kauhavalla Kosolan koululla torstaina 2.7. klo 13–16. Laitteina ovat mikrobitit ja Chromebookit.

Torstai-ilta huipentuu sirkusteluun Alahärmässä Härmänkylän nuorisoseuralla klo 17–19. Tule testaamaan mm. boloja, flower sticksejä, staffeja, yksipyöräistä, lautasia ja taiteltavia ilmapalloja. Opastajana Ville Kangas.

Harrastusviikon huipentaa perjantaina 3.7. klo 13–16 Golf tutuksi -päivä. Kokoontuminen klo 13 Anssin Jussin Areenassa Ylihärmässä, josta siirrytään alkuinfon jälkeen harjoitusalueelle. Päivän aikana tutustutaan golfvälineisiin ja lajiin ja testataan erilaisia golflyöntejä. Opastajana Atte Mäkipernaa Härmä Golf Academystä

Lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan uusia harrastuksia!

Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä
puh. 040 543 7561
tuomas.lahdenpera@kauhava.fi
www.kauhava.fi/nuoriso

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top