Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Lastenhoitajien koulutus alkaa!

Tarvitsetko tilapäistä lastenhoitoapua tai haluaisitko työskennellä lastenhoitajana vaikka opintojen ohessa? Pian se on mahdollista myös Kauhavan alueella.

Järvilakeuden kansalaisopistossa käynnistyy osana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piirin ja Kauhavan kaupungin kumppanuussopimusta keväällä 2019 lastenhoitajien koulutus.

MLL:n lastenhoitokurssi on suunnattu 16 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on jatkossa mahdollisuus toimia lastenhoitajana. Kurssi antaa perustaitoja lasten hoito- ja leikkitilanteisiin, välineitä lapsen ja perheen kohtaamisen ja työkaluja lapsen kasvun ja kehityksen tukemiseen. MLL:n hoitajana lyhytaikaisissa hoitotehtävissä lapsiperheiden apuna voi toimia henkilö, joka on soveltuva lastenhoitotyöhön ja suorittanut lastenhoitokurssin hyväksytysti. Perhe toimii hoitajan työnantajana.

MLL:n Lastenhoitokurssi kokoontuu yhteensä neljä kertaa Kauhavan lukion tiloissa lauantaista 23.3. alkaen ja kurssille ehtii ilmoittautua 15.3. saakka TÄSSÄ LINKISSÄ. Kurssinumero on 2101300.

Tilapäisiä lastenhoitopalveluja on mahdollista tilata Kauhavalla jatkossa MLL:n kautta osoitteesta https://www.elastenhoito.fi/.

Lisätietoja tilapäisestä lastenhoitotoiminnasta löytyy Pohjanmaan piirin sivuilta: https://pohjanmaanpiiri.mll.fi/lastenhoitotoiminta/

Klikkaa kuvaa ja katso video!

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top