Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Kuntoloikka kannustaa kaikkia

Järvilakeuden kansalaisopistossa on alkanut Leader Aisaparin rahoittama Kuntoloikka-hanke, jonka tavoitteena on edistää alueen kaikkien asukkaiden fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä ennaltaehkäistä sairauksia liikunnan tuottamien terveyshyötyjen avulla. Tarkoituksena on tuoda jokaisen ulottuville mielekäs liikuntamuoto. Keskeistä hankkeessa on eri toimijoiden kuten yhdistysten, yrittäjien, kuntien liikuntapalveluiden ja kansalaisopiston välisen yhteistoiminnan kehittäminen. Hankkeen avulla perustetaan esimerkiksi erilaisia vertaisryhmiä, liikuntakaveripalvelu sekä testataan virtuaalisen ohjaamisen mahdollisuuksia.

Syksyn aikana on luvassa Kuusi kylien kuntoloikkaa-tapahtumia, joissa on mukana myös Koneella koolle- ja Kylille-hankkeet. Ohjelmassa on kylien välinen leikkimielinen kisailu, turvallisuustietoa, aivojumppaa sekä muuta mukavaa tekemistä. Ensimmäinen tapahtuma on Alahärmän kotiseututalolla 6.10. klo 18-20. Tapahtuma on avoin kaikille, tervetuloa!

Kuntoloikka vierailee myös syksyn aikana Aijjoos-kerhoissa esittelemässä hanketta sekä mittaamassa puristusvoimaa. Jos haluat Kuntoloikan vierailemaan omaan tapahtumaasi tai yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä hankevetäjä Eveliina Niemeen (p. 050 3360477, eveliina.niemi(at)jarvilakeus.fi.

Hanke löytyy myös Facebookista ja Instagramista, käyhän tykkäämässä!

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top