Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Helmikuun kuukauden kurssilainen: Kaarina Isosomppi

Kaarina Isosomppi Kauhavalta on Järvilakeuden kansalaisopiston helmikuun kuukauden kurssilainen. 

Kaarina toimi vuosia kansalaisopiston englanninopettajana ja kurssilaisten kanssa tuli tehtyä reissuja Lontooseen asti. Kaarina on itsekin osallistunut vuosien varrella lukuisille kansalaisopiston kursseille, mm. pukuompeluun, kuvataidekursseille ja italian ja ranskan kursseille. Tänä lukuvuonna Kaarina jatkaa ranskan opiskelua ja on mukana Digiapua-kurssilla. 

”On kiva, kun saa henkilökohtaista digiopastusta. Kun opettaja tulee kotiin, voin kysellä häneltä myös tietokoneasioista. Olen saanut apua mm. puhelimen verkon katkeamiseen, tilaamieni lehtien digilukuoikeuksiin, pankkiasioiden hoitoon matkapuhelimella ja valokuvien siirtoon puhelimesta tietokoneelle”, Kaarina kertoo tyytyväisenä. 

”Osallistuminen kansalaisopiston kursseille on aivan mahtavaa. Suosittelen sitä erityisesti vanhemmille ihmisille, on jotain mihin mennä ja osallistua, saa uusia ystäviäkin. Järvilakeuden kansalaisopistossa on valtavan hieno tarjonta”, Kaarina sanoo. Hän kannustaa osallistumista empiviä lähtemään ilman muuta mukaan, jos aihe yhtään kiinnostaa. ”Kyllä sinne uskaltaa mennä – kansalaisopiston kurssit ovat meille kaikille tarkoitettuja”, Kaarina päättää. 

Kaarina Isosomppi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top