Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Tutustu vapaaehtoistoimintaan!

Tekemisen iloa – tutustu vapaaehtoistoimintaan! 

Antaisitko aikaasi hyvään tarkoitukseen, jos siihen löytyisi keinoja? Tervetuloa mukaan Tekemisen iloa -kurssille kuulemaan lisää vapaaehtoistoiminnasta! 

Muutaman illan kurssilla saat kattavasti tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän alueella. Voisitko auttaa ruokajakelussa, toimia vanhuksen kyytiapuna, yksinäisen kulttuurikaverina tai kehitysvammaisen ystävänä? Osallistumisen asteen voit valita oman jaksamisesi mukaan – yhtä tärkeitä vapaaehtoisia ovat niin ryhmien vetäjät kuin ovenavaajat ja kahvinkeittäjätkin. Vai löytyisikö sinulta osaamista mediasta, kirjoittamisesta tai vaikka vauvannuttujen kutomisesta? Vapaaehtoistyössä pystytään hyödyntämään monenlaisia taitoja, mutta kaikkein tärkeintä on, että sinulla on antaa vähän aikaasi hyvän asian puolesta.  

Ilmoittautua voi myös puhelimitse Aijjoos-toimintaan numeroon 044 5837 540.
Kurssi kokoontuu Kauhavalla kurssikeskus Mutterissa ke 29.9., 13,10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12. klo 17.30–19. Kurssi on maksuton eikä haittaa, vaikka et pääsisi mukaan ihan joka kerta. Kurssille osallistuminen ei sido sinua mihinkään, saat itse päättää, haluatko antaa aikaasi.

Kurssin järjestelyissä ovat mukana SPR, El-Ylihärmän yhdistys, Lions Ladyt, Kauhavan Seudun Sydänyhdistys, nuorisoseurat, Kauhavan seurakunta, Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistys, Aijjoos-toiminta ja Järvilakeuden kansalaisopisto.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top