Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Tule mukaan ilmaiseen online-kuntotestiin!

Järvilakeuden kansalaisopiston Kuntoloikka-hanke järjestää ilmaisen Online-kuntotestin torstaina 1.4. klo 17 Facebookissa Kuntoloikka Onlinetesti -ryhmässä. Liittymällä ryhmään saat lisäohjeita osallistumiseen. Testitulosten perusteella kootaan viikottainen online-jumppa. Vaikka et nyt ehtisikään osallistua kuntotestiin, kannattaa silti liittyä ryhmään – testejä järjestetään kevään kuluessa uusia ja niistä tiedotetaan ryhmässä.

Leader Aisaparin rahoittaman Kuntoloikka-hankkeen päätavoitteena on alueen asukkaiden fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen sekä sairauksien ennaltaehkäisy liikunnan tuottamien terveyshyötyjen avulla. Toinen tärkeä tavoite on uusien palvelumuotojen kehittäminen ja palvelujen saavutettavuuden paraneminen.

Kuntoloikka haluaa tavoittaa erityisesti niitä kohderyhmiä, jotka liikkuvat vähän, esimerkiksi työikäisiä 40–60-vuotiaita miehiä, joilla ei ole nuoruudesta alkaen ollut liikuntaharrastusta. Yhteistyötä pyritään virittelemään myös alueen yritysten suuntaan työhyvinvoinnin näkökulmasta. Kuntoloikka haluaa madaltaa kynnystä liikuntaharrastuksen aloittamiseen mahdollisimman matalalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdessä liikkumaan!

Lisätietoja:

Maria Haanpää, Kuntoloikka-hanke
puh. 050 336 0477
maria.haanpaa@jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top