Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Talvilomalla sirkusta, teatteria ja kuvataidetta koululaisille

Talvilomalla  kouluikäisille järjestetään päiväleirejä eri taidelajeista.

Sirkus- ja taidepäivässä Lappajärvellä maanantaina 24.2. tutustutaan sirkukseen mm. jonglöörauksen ja akrobatiaharjoitteiden kautta ja tehdään teatteria erityisesti fyysisen ilmaisun näkökulmasta. Päiväleiri on suunnattu 7-12-vuotiaille ja sen aikana tarjotaan lounas ja välipala. Osallistuminen luetaan hyväksi Taiteen perusopetuksen MINÄ JA TEATTERI -opintokonaisuuteen, mutta voit osallistua leirille vaikket suorittaisikaan Taiteen perusopintoja. Yhteistyössä Lappajärven vapaa-aikatoimi. Ilmoittautuminen 17.2. mennessä täällä.

Lasten taidepäivä järjestetään Alahärmässä Häjyylyperinteen keskuksessa tiistaina 25.2. ja se on suunnattu 7-12-vuotiaille. Taidepäivässä piirretään, ulkoillaan ja leikitään. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Yhteistyössä Kauhavan kulttuuripalvelut ja Härmänmaan 4H-yhdistys. Ilmoittautuminen 18.2. mennessä täällä.

Nuorten taidepäivää vietetään Alahärmässä Häjyylyperinteen keskuksessa keskiviikkona 26.2. ja se on suunnattu yli 13-vuotiaille. Tekniikoina lyijykynä- ja tussipiirustus, aiheina mm. manga ja idolit. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Yhteistyössä Kauhavan kulttuuripalvelut ja Härmänmaan 4H-yhdistys. Ilmoittautuminen 18.2. mennessä täällä.

Päiväleireille osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta – into kokeilemiseen riittää! Materiaalit ja välineet löytyvät paikan päältä.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top