Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Teatterigaala helmikuun alussa

Aitio-hanke haastoi Aisaparin alueen näyttämöitä ja teatteriporukoita tekemään humoristisia videokoosteita, joiden aiheena oli teatterin tekemisen ihanuus ja kamaluus. Koosteen maailmanensi-ilta on ”teatterigaalassa” lauantaina 2.2.2019 klo 18 Y-Kinossa Kauhavalla.

Teatterit innostuivat ja mukaan saatiin monta hulvatonta kokonaisuutta, kertoo AITIO-hankkeen koordinaattori Jarmo Kumpula. Videokoosteen kuvasi ja editoi Pekka Pohjoispää ja sen ohjasivat Maaria Koivula-Talkkari ja Linda Huhtaluhta.
Mukana ovat mm. Ylihärmän kamariteatteri, ”pikkulusikat”, Evijärven harrastajateatteri, Kauhava Associationin Natalian tarina -teatteriproduktio, Mäenpään näytelmäryhmä, Onnelan kesäteatteri ja Muistoseurat-elokuvan työryhmä. Gaalassa jaetaan myös leikkimielisiä palkintoja mm. Salil eka, salil vika -kategoriassa. Vielä ehtii ehdottaa kategorioita ja palkittavia! Tarkoituksena on positiivisuuden ja huumorin kautta huomioida yksittäisiä tekijöitä ja teatteriharrastajia, ei niinkään nostaa projekteja tai näyttämöitä toistensa yläpuolelle.
Ilta jatkuu hyvän ruoan merkeissä Hela-ravintolassa. Jatkoille olisi leikkimielinen ohjelma tervetullutta: löytyisikö stand upia, improvisaatiota, sketsitaitajia, runoa, kilpailuja? Lava on vapaa! Luvassa on myös karaokea. Meininki on rentoa pukukoodia myöten: iltapukuja tai kireitä kravatteja ei vaadita, mukaan voi tulla vaikka verkkareissa!

Teatterigaalaan ovat tervetulleita kaikki teatteriharrastajat ja harrastuksesta kiinnostuneet. Ilmoittaudu mukaan pe 25.1. mennessä. Hela-ravintolan pizzabuffet-illallinen maksaa 10 €.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa AITIO-hankkeen Jarmo Kumpula, puh. 0400 692 908, jarmo.kumpula@jarvilakeus.fi

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top