Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Uusi kausi alkaa areenalla!

Uusi lukuvuosi aloitetaan räväkästi hyvinvointitempauksella Kauhavan Pop-areenalla. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! 

Tapahtuma alkaa tiistaina 28.8. klo 14 ja tarjolla on niin asiaa kuin viihdykettäkin. Nälän tainnuttaa soppatykki, josta riittää rokkaa 300:lle ensimmäiselle.

Tapahtuman pääesiintyjäksi on lupautunut gladiaattoreista ja supersinkkudieetistä tuttu Vertti Harjuniemi. Suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi näkee jokaisen toimivan työyhteisön koostuvan hyvinvoivista yksilöistä. Vertti on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja kouluttautunut mielen valmentajaksi Personal trainerina valmentanut tuhansia ihmisiä niin kasvotusten kuin verkon kautta ja tehnyt kaksi omaa tv-sarjaa hyvinvoinnista; Jutan ja Vertin supersinkkudieetti, sekä Bull vs. Vertti. Harjuniemi nähtiin Gladiaattoreissa Titaanin roolissa.

”Ihminen voi olla paras versio itsestään vain voimalla hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Motivaatio tekemiseen ei synny, se täytyy tulosten kautta tehdä”, sanoo Vertti Harjuniemi, joka painottaa luennollaan niin kehon kuin mielenkin hallintaa. Harjuniemi puhuu suoraan, kannustaa, motivoi ja antaa konkreettisia vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseksi.

”Ihmisen pitää päättää mitä hän tahtoo olla, vain siten saa avaimet pysyviin tuloksiin”. Vertin neuvoilla optimoidaan niin fyysinen kuin psyykkinenkin hyvinvointi: liikunta, ravinto, lepo, motivaatio, stressi, oman mielen johtaminen ja ympäristö. ”Ihminen on omien valintojensa summa”, Vertti Harjuniemi muistuttaa.

Niksologin neuvot arjen hallintaan

Toisena alustajana hyvinvointipäivässä on Anssi Orrenmaa, joka antaa hyödylliset vinkit arjen hallintaan. Pitkä ura toimittajana lehdissä ja radiossa vaihtui vapaan kirjoittajan ”virkaan” vuonna 2006. Anssi on julkaissut 30 kirjaa ja lisäksi hänet tunnetaan valtakunnan johtavana nikslogina. Suurena intohimona hänellä on myöskin melonta.

Anssi Orrenmaan tietoiskut kuullaan hyvinvointipäivässä kello 15 ja kello 16

Kumppanit maksutta näytteilleasettajiksi

Toivomme saavamme tapahtumaan mahdollisimman paljon kumppaneita esittelemään omaa toimintaansa ja hankkeitaan. Osallistuminen on maksutonta.  Kumppanit voivat järjestää ohjelmaa, tehdä mittauksia tai järjestää muuta tempausta osallistujille, joita yritämme houkutella erityisesti alueelta Kauhava-Lappajärvi-Evijärvi, toki muukin lähiseutu on tervetullutta.

Mukaan kutsutaan ovat niin yritykset, hankkeet, yhdistykset kuin muutkin toimijat. Tilaisuutta varten on varattu koko halli, joten tilaa riittää.

Tähän mennessä on jo ilmoittautunut kymmenkunta näytteilleasettajaa: kuntosaleja, hyvinvointiyrittäjiä, yhdistyksiä ja hankkeita – muun muassa Aijjoos ja Kylille. Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistys ja Kauhavan seudun sydänyhdistys ovat myöskin mukana, samoin Härmän kuntokeskus, Arjen lomatila ja Forever-tuotteet. Luvassa on maistiaisiksi myös ryhmäliikuntaa sekä kehonkoostumusmittauksia ym ym.

Kannattaa lähteä koko perheen voimin, isossa hallissa on tilaa temmeltää!

Maksuton sisäänpääsy

Pääsymaksua ei peritä myöskään yleisöltä. Pääasia on rakentaa yhdessä mittava syksyn aloitustempaus.

Kansalaisopiston kurssiohjelma jaetaan jokaiseen kotiin viikolla 33 ja ilmoittautuminen alkaa netissä ja toimistolla 20.8. klo 8. Ilmoittautuminen onnistuu myös Poppi-areenan tempauksessa. Areenan eli Kauhavan Monitoimihallin osoite on Mäkipassintie 3.

Seuraa ilmoittelua ja facebook-sivuamme!

 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top