Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 06 2412 9350, 06 2412 3520

Uusi kausi alkaa areenalla!

Uusi lukuvuosi aloitetaan räväkästi hyvinvointitempauksella Kauhavan Pop-areenalla. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! 

Tapahtuma alkaa tiistaina 28.8. iltapäivällä ja tarjolla on niin asiaa kuin viihdykettäkin. Nälän tainnuttaa soppatykki.

Ohjelmasta tarkemmin seuraavassa uutiskirjeessä, mutta nyt voi paljastaa, että pääesiintyjäksi on lupautunut gladiaattoreista ja supersinkkudieetistä tuttu Vertti Harjuniemi.

TOIVOMME saavamme tapahtumaan mahdollisimman paljon kumppaneita esittelemään omaa toimintaansa ja hankkeitaan. Osallistuminen on maksutonta.  Kumppanit voivat järjestää tietoiskuja, tehdä mittauksia tai järjestää muuta tempausta osallistujille, joita yritämme houkutella erityisesti alueelta Kauhava-Lappajärvi-Evijärvi, toki muukin lähiseutu on tervetullutta.

Tervetulleita ovat niin yritykset, hankkeet, yhdistykset kuin muutkin toimijat. Tilaisuutta varten on varattu koko halli, joten tilaa riittää. Jos kumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä opistolle elokuun alkupuolella tai laita sähköpostia osoitteeseen opisto(a)jarvilakeus.fi

Pääsymaksua ei peritä myöskään yleisöltä. Pääasia on rakentaa yhdessä mittava syksyn aloitustempaus.

Hyvinvointia, liikuntaa, tanssia, käden taitoja, historiaa, kuvataiteita, musiikkia. Kansalaisopiston kurssitarjotin on jälleen pakattu täyteen mielenkiintoista tarjontaa, josta löytyy jokaiselle mieluisa harrastus.

Kansalaisopiston kurssiohjelma jaetaan jokaiseen kotiin viikolla 33 ja ilmoittautuminen alkaa netissä ja toimistolla 20.8. klo 8. Ilmoittautuminen onnistuu myös Poppi-areenan tempauksessa. Areenan eli Kauhavan Monitoimihallin osoite on Mäkipassintie 3.

Seuraa ilmoittelua ja facebook-sivuamme!