Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Raija Oranen ja Anni Kytömäki vierailevat virtuaalisesti

Järjestämme keväällä 2021 kaksi virtuaalista kirjailijavierailua yhteistyössä alueen kirjastojen kanssa. Vierailuja on mahdollista seurata Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven kirjastoissa, jos koronarajoitukset sallivat. Vierailuihin voi osallistua myös kotoa käsin: ilmoittautuneille lähetetään ohjeet ja osallistumislinkki.

Maanantaina 1.3. klo 18 kirjailija Raija Oranen kertoo tuotannostaan ja kirjailijan työstä. Oranen on julkaissut vuodesta 1971 alkaen lähes 80 teosta: 28 romaania, novelleja, näytelmiä, musiikkidraamoja, tv-draamoja, kuunnelmia, lastenkirjoja, lauluja. Teokset sijoittuvat sekä nykyaikaan että historiaan.

Tiistaina 13.4. klo 18 Finlandia-voittaja 2020 Anni Kytömäki kertoo tuotannostaan ja kirjailijan työstä, tavoista ruokkia mielikuvitusta, keinoista luoda tarina – ja siitä, miten tarinoiden keksiminen voi auttaa elämän kiemuroissa. Kytömäki kertoo: ”Kirjoittamiseni alkoi jo ennen kuin opin kirjaimet, lapsena, omin päin tehdyillä metsäretkillä. Romaanien kirjoittaminen on minulle tapa tutkia ihmismieltä ja oman aikamme ilmiöiden pitkiä juuria.”

Haastattelijana toimii Järvilakeuden kansalaisopiston rehtori Leea Keto. Kirjailijoille voi lähettää etukäteen kysymyksiä osoitteeseen leea.keto(at)jarvilakeus.fi.

Osallistuminen on maksutonta – lämpimästi tervetuloa tapaamaan kirjailijoita virtuaalisesti!

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top