Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opettajatarina: Tuula Latomäki

Olen Tuula Latomäki, päätoiminen tekstiilityönopettaja. Järvilakeuden kansalaisopistossa olen työskennellyt vuodesta 2010 lähtien. Opetan kaikkea mahdollista pehmeisiin materiaaleihin liittyvää ja olen erikoistunut erikoistekniikoihin. Erityisesti kansallispuvut ovat erityisalaani.

Tällä hetkellä opetan kudontaa ja ja kylien kädentaitoryhmiä sekä monenlaisia lyhytkursseja. Tänä vuonna on järjestetty mm. sukka- ja lapasiltoja ja neulekursseja. Talvilomalla opetin lapsille keppihevosen tekemistä.

Kivointa ja palkitsevinta työssäni ovat innokkaat opiskelijat. Kansalaisopistossa kaikki ovat vapaaehtoisesti mukana ja opiskelijat ovat innokkaita oppimaan.

Harrastan itse vapaa-ajalla tilkkutöiden tekoa ja olen myös käynyt avannossa 28 vuotta. Se on tärkeä viikoittainen juttuni. Opiskelen parhaillaan myös lisää kansallispuvuista. Aiemmat opintoni olivat 1980-luvulta, ja on ollut hieno huomata miten asia mennyt hurjasti eteenpäin ja tutkimus kehittynyt.

Viimeinen työvuoteni on nyt käynnistynyt. Lähetän terveisiä kaikille, joiden kanssa on vuosien varrella tavattu ja toivotan intoa jatkaa kursseilla!

Tuulan näyttely ”Matkan varrelta” on maaliskuun ajan esillä Galleria Kaaressa Kauhavalla. Oheisella videolla Tuula itse esittelee näyttelyä.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top