Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Opettajatarina: Jenni Hautala

Järvilakeuden kansalaisopistossa työskentelee yli 100 eri alojen osaajaa tuntiopettajina. Osalle opettaminen on päätyö, mutta suurin osa opettaa yksittäisiä kursseja sivutoimisesti. Opettajatarinat-juttusarjassa tutustutaan tarkemmin yksittäisiin opettajiin ja kuullaan heidän ajatuksiaan siitä, mikä kurssien pitämisessä on mukavinta.

Jenni Hautala opettaa Järvilakeuden kansalaisopistossa burleskitanssia. 
Jennin päivää voi seurata tarkemmin ja burleskitanssitunnille kurkistaa keskiviikkona 3.4. opiston sosiaalisen median tarinoissa. Tarinat tallennetaan myös Instagramin tarinoiden kohokohtiin.

Jenni kertoo:

Jenni Hautala
”Olen kolmekymppinen Jenni, syntyisin puuhöylien luvatusta maasta Jurvasta, nyt remontoin vanhaa kyläkoulua maakuntarajan toisella puolella Pedersöressä. 
Opetan Järvilakeuden kansalaisiopistossa burleskitanssia. Harrastuksena se on keino oppia enemmän itsestään ja suhtautumisesta vartaloonsa. Jotkut harrastavat burleskitanssia esiintyminen mielessä, toisille se voi olla keino löytää uusia puolia itsestään ilman aikomusta astua lavalle. Joillekin se voi olla uusi ja erilainen tapa liikkua.
 
Itselleni tärkeitä asioita ovat luovuus ja vapaus elää oman näköistä elämää. Opettamisessa parasta on nähdä se sama ilo ja innostus muiden kasvoilla, joka itsellä syttyi kaksitoista vuotta sitten burleskia kohtaan. On ilo ja kunnia tarjota erilainen tapa liikuttaa omaa kehoaan ja suhtautua itseensä ja kehoonsa.
 
Vapaa-ajalla tykkään videopeleistä, liikun luonnossa koiran kanssa ja yritän edistää ikuisuusprojektia eli vanhan koulun remonttia. Juuri nyt olen itsekin kansalaisopistolla ompelukurssilla. Opettelen ompelemaan, jotta voin tehdä itselleni parempia esiintymisasuja. Esiinnyn pitkin Suomea yksin sekä toisen esiintyjän kanssa duona niin yksityiskeikoilla kuin erilaisissa burleskitapahtumissa.
 
Burleskitanssi tunneilla Kauhavalla käy ihan huippu porukka! Iso kiitos heille, että tuovat mun keskiviikkoihin niin paljon iloa. Niille, jotka eivät vielä ole kokeilleet lajia haluan sanoa, että lähtekää rohkeasti mukaan.”

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top