Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Lyhytelokuva kansainvälisessä yhteistyössä: ”Missä Mutteri on?”

Huhtikuussa tehtiin kansainvälisessä yhteistyössä lyhytelokuva, jonka tekemisessä olivat mukana kroatialainen lastenteatteri Poco Loco, Revontuli-Opisto Lapista sekä Järvilakeuden kansalaisopisto. Järvilakeuden kansalaisopiston näyttelijät ovat Muistoseurat-elokuvista ja AlfaTV:n Pohjanmaan kautta -sarjasta tuttuja hahmoja.
Kroatialainen lastenteatteri koettaa löytää esiintymispaikkaansa, mutta kielimuuri tuottaa etenkin paikallisille hiukan haasteita. Lopulta osoittautuu, että ensi kertaa ulkomaalaisia asiakkaita saaneille Torstille ja Tyynellekin on tullut pieni väärinkäsitys.

Lyhytelokuva on tehty Erasmus+ -hankkeen Art for sustainable communities merkeissä. Pienimuotoisen kumppanuushankkeen yhtenä tavoitteena on tehdä yhteistyössä lyhyitä humoristisia videoita, joissa kielellisistä haasteista huolimatta pystytään kommunikoimaan ja tekemään yhteistyötä.

Euroopan unionin rahoittama. Euroopan unioni tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) ei vastaa julkaisun sisällöstä.  

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top