Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Marraskuun kuukauden kurssilainen: Jarkko Kettula

Kauhavalainen Jarkko Kettula on Järvilakeuden kansalaisopiston marraskuun kuukauden kurssilainen.

Kun Jarkko Kettula vuosia sitten kuskasi poikiaan kitaratunneille, mielessä iti lapsuuden haave päästä itsekin soittamaan. Kun kurssille tuli peruutusten myötä tilaa, Jarkko rohkaistui opettajan kannustuksesta itsekin kokeilemaan ja on käynyt tunneilla siitä lähtien. Hän aloitti kitaralla, siirtyi siitä bassoon ja tällä hetkellä opiskelee ukulelen soittoa.

”Soittotunneilla pääsee toiseen maailmaan. Soittaminen vaatii keskittymistä, tuo vastapainoa arkeen ja vie ajatukset pois päivän töistä. Koska käteni on operoitu, on soittaminen mitä parasta treeniä lihaksille ja hermoille ja se parantaa myös silmän, käden ja korvan koordinaatiota”, Jarkko kertoo.

Iso merkitys Jarkon pitkäaikaisessa soittoharrastuksessa on opettaja Seppo Sallisella. ”Sepon kanssa on kiva touhata, hän on niin motivoiva ja kannustava. Soittotunneilla käyminen tuo harrastukseen säännöllisyyttä”, Jarkko kertoo. Jarkon pojat ovat jo maailmalla, mutta heilläkin soittoharrastus kulkee edelleen mukana bändien kautta. Jarkko soittelee tunneilla käynnin lisäksi paljon myös omaksi iloksi kotona.

Soittoharrastuksen aloittamista haaveilevia Jarkko kannustaa rohkeasti ottamaan ensimmäisen askeleen. ”Investoinnit mukaan lähtemiseen ovat pienet, koska kitaroita saa edullisesti käytettynä. Koska opiston kurssit on jaettu syksyyn ja kevääseen, kesken vuottakin voi hyvin aloittaa. Toimistolta tai suoraan opettajalta voi kysellä myös peruutuspaikkoja. Puolen tunnin yksityistunti viikossa tällaisella hinnalla on aivan mahtava palvelu pienellä kustannuksella”, Jarkko päättää.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top