Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu taas lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä joulukortteja kerätään kaikissa kirjastoissa. Kortteja voi myös lähettää postitse Järvilakeuden kansalaisopiston toimistolle, os. Loppusuora 9, 62200 Kauhava.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Joulupostia ikäihmisille

– Järvilakeuden kansalaisopistolle sekä Härmänmaan, Evijärven ja Lappajärven 4H-yhdistyksille kampanjan toteuttaminen yhteistyössä alkaa olla jo perinne. Yhteistyössä on mukana myös Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, joka toimittaa kortit perille hoivakotien ja kotihoidon asiakkaille ennen joulua, sanoo Järvilakeuden kansalaisopiston koulutussuunnittelija Maaria Koivula-Talkkari.

Kampanjan valtakunnallisia yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Joulupostia

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot.

Pudota kortti sellaisenaan lähimpään kirjaston keräyslaatikkoon tai postitse kansalaisopiston toimistolle (os. Loppusuora 9, 62200 Kauhava). Ethän sulje korttia kirjekuoreen. Kaikki keräyspisteet osoitteineen löytyvät kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa. Joulukorttipajoja järjestetään seuraavasti:
22.11. klo 16–18 Lappajärven kirjasto
23.11. klo 16–18 Evijärven kirjasto
24.11. klo 16–20 Kauhava, Nahkalan koulu
25.11. klo 16–18 Kortesjärven kirjasto
29.11. klo 16–18 Alahärmän kirjasto
30.11. klo 16–18 Ylihärmän kirjasto
Korttipajoihin on vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautumista toivotaan, mutta pajassa voi vapaasti piipahtaa myös ohimennen. 

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top