Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Draamaopastus vie entisajan puukkoseppien maailmaan

Puukkofestivaaleilla 14.-15.6. on tänä vuonna mahdollista hypätä 1800-luvun lopun Kauhavalle teollisen puukonteon alkuvuosiin. Kierroksille on vapaa pääsy.

Keisarin puukkoseppinäkin tunnettujen kauhavalaisten puukkoseppien, Iisakki Järvenpään ja Juho Lammin vaimot Liisa Järvenpää ja Liisa Lammi toimivat draamaopastuksen roolihahmojen esikuvina. Kierros alkaa Iisakki Järvenpään kotitalolta ja huipentuu Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseolle maailman suurimman kauhavalaasen puukon luo.

Draamaopastus perustuu Reeta Annalan laatimaan alkuperäiskäsikirjoitukseen ”Puukkosepän luona” ja draamaoppaina nähdään Aulikki Jokinen, Sinikka Koskinen ja Hilkka Palomäki. Draamaopastukset on valmistettu osana Järvilakeuden kansalaisopiston Historiasta elämyksiä -kurssia ja yhteistyössä ovat myös Kauhavan museo- ja kulttuuripalvelut.

Esitysajat:

(lähtö Iisakki Järvenpään kotitalon pihasta vastapäätä Kauhavan kirjastoa): Perjantaina 14.6. klo 11, 13 ja 14 (draamaoppaina ”Liisa Järvenpää ja Liisa Lammi”) Lauantaina 15.6. klo 11, 13, 14 ja 15 (draamaoppaana ”Liisa Järvenpää”)

Kierroksille on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Aulikki Jokinen eläytyy Liisa Lammin rooliin. Kuva: Maaria Koivula-Talkkari

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top