Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Digikahvilat kutsuvat!

Tammikuun lopulla käynnistyy kuudentoista digikahvilan sarja Järvilakeuden kansalaisopiston alueella. Maksuttomissa tapaamisissa annetaan opastusta tietotekniikan perusteisiin ja arjen sovelluksiin esimerkiksi ajanvarauksissa, pankkisovelluksissa ja muussa sähköisessä asioinnissa.

Kahvilat toteutetaan yhteistyössä Aijjoos-toiminnan ja Aisaparin Kylille-hankkeen kanssa, kertoo rehtori Leea Keto.

-Kansalaisopisto on saanut digitaitojen edistämiseen Opetushallituksen tukea ja maksutonta opastusta on tarkoitus jatkaa osallistujien toiveita kuunnellen myös kahvilakierroksen jälkeen.

Aiempaa osaamista ei tarvitse olla. Digikahvilassa saa opastusta joko omien laitteiden, älypuhelimien tai tablettien käyttöön tai voi kokeilla paikalle tuotavia kannettavia tietokoneita.

Marja-Liisa Nevala kertoo, että Aijjoos-kerhoissa on esitelty sähköisiä palveluja ja tarvetta käytön opastukseen riittää. Tärkeintä on tuoda opetus osallistujien toiveiden tasolle.

Digikahviloiden opastajaksi on saatu Pasi Korpimäki, joka on itseoppinut ja sittemmin myös alalle kouluttautunut. Pasi lupaa auttaa kaikissa kysymyksissä niin, että jokainen pääsee helposti kiinni arkipäivän sovelluksiin. Netistä löytyy paljon hyödyllistä tietoa ja virikettä arkipäivään.

-Kahviloissa oppii perustamaan vaikka sähköpostin itselleen ja pääsee kirjautumaan facebookiin niin halutessaan.

Ensimmäinen digikahvila kokoontuu torstaina 24. tammikuuta kello 14–15.30 Kauhavan Aijjoos-toimistolla Jokiniemessä.  Kokoontumisia on myös Härmissä, Kortesjärvellä, Evijärvellä ja Lappajärvellä. Katso tarkempi aikataulu TÄÄLTÄ

Tarkempia tietoa voi kysellä Aijjoos-toimistolta Alasen Jenniltä puh. 040 723 8161, sähköposti aijjoos@aijjoos.fi.

Digikahviloihin voi osallistua, vaikkei olisi aiemmin ollut mukana Aijjoos-toiminnassa. Kannattaa ottaa kaverikin mukaan ja lähteä kuulolle, tapaamisissa on tarjolla myös kahvia ja mukavaa yhdessäoloa!

Pelko pois ja verkkoa valloittamaan Ahti-hankkeen digikahviloihin, kannustavat Aijjoos-toiminta, Järvilakeuden kansalaisopisto ja Aisapari. Kahviloissa opastaa Pasi Korpimäki.

Jaa uutinen somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top