Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Rohkeutta ja uusia elämyksiä

Järvilakeuden kansalaisopiston alueella on jokaisella paikkakunnalla aktiivisesti toimivia teatteriryhmiä, jotka tuottavat kulttuurielämyksiä ympäri vuoden. Draamaa voi harrastaa myös improvisaation tai runojen tulkinnan merkeissä.

Teatteriryhmät ovat kaikille avoimia ja uusia harastajia toivotaan yli kuntarajojen. Lähde kokeilemaan uutta harrastusta! Roolissa voit toteuttaa itseäsi aivan uudella tavalla ja ryhmässä uuden ilmaisun harjoitteleminen on hauskaa.

Taiteen perusopetus teatteritaiteessa

Järvilakeuden kansalaisopistossa on käynnistynyt Taiteen perusopetus teatteritaiteen yleisen oppimäärän mukaan. Opiston kautta on siis mahdollista saada taiteen perusopetuksen teatteritaiteen päättötodistus, josta on monenlaista hyötyä mm. jatko-opintoihin hakeutuessa.

Opinnot koostuvat 500 opetustunnista, joista 300 tuntia on yhteisiä opintoja ja 200 tuntia vapaavalintaisia teemaopintoja. Opetussuunnitelmasta on pyritty muodostamaan mahdollisimman joustava  kokonaisuus ottaen huomioon opiston alueen laajuus ja omaleimaisuus. Esimerkiksi vahva harrastajateatteriperinne ja yhteistyö nuorisoseuranäyttämöiden kanssa on näkyvässä roolissa opetussuunnitelman sisällöissä

Opetussuunnitelma tässä linkissä.

Kaikki teatteriryhmät ovat kuitenkin edelleen ihan kaikille avoimia, eikä yhdelle teatterikurssille mukaan tuleminen edellytä sitoutumista Taiteen perusopetuksen koko oppimäärän suorittamiseen.

Lue lisää tästä linkistä

Katso kaikki kurssit

Järvilakeuden ohjelma 2019

Tästä löydät opinto-ohjelman sähköisen version.