Järvilakeuden kansalaisopisto | toimisto puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583

Järvilakeuden kansalaisopisto tarjoaa opiskelun ja harrastamisen mahdollisuuksia kaikille kuntalaisille Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä. Taito- ja taideaineitten sekä kielten opiskelun lisäksi voit hankkia ajankohtaisia taitoja esimerkiksi tietotekniikasta tai ensiavusta. Opistossa on vuosittain tarjolla myös lukuisia erilaisia liikuntakursseja.

Opetusta järjestetään alueen kouluilla, kylätaloilla ja muissa tiloissa lähes ympäri vuodenkatso tästä toimipaikat. Mikäli kaipaat kurssiohjelmaan jotain uutta, ota yhteyttä opistoon!

Huomioi tämä ilmoittautuessasi

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

2. Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä verkkopankkisi kautta tai laskutamme sinua. Lasku lähetetään muutaman viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät huomautuslaskun eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

3. Kurssimaksujen maksamiseen käyvät myös kulttuuri- ja liikuntaedut:

Smartum ja Smartum Saldo, Rj-kuntoseteli liikunta- ja kulttuurisetelit, Epassi ja Eazybreak.

4. Ilmoittaudu normaalisti kursseille, vaikka hankkisitkin opistopassin. Kuittaamme passiin oikeutetut kurssit maksetuiksi ennen laskutusta. Opistopassin voit hankkia syys- ja kevätlukukaudelle erikseen. Hinta on kaikille opiskelijoille 70 €/lukukausi. Syksyn passi on voimassa 1.9.-31.12.20 ja kevään passi 1.1.-30.4.21. Passilla voi osallistua kaikille kursseille koko alueella lukuun ottamatta yksityisopetusta. Opistopassin voi tilata tai ostaa toimistolta.

5.Esteen sattuessa ilmoittautuminen on peruttava kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä ilmoittautumissivulta kohdasta omat tiedot tai toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla. Kun peruutat kurssin ilmoittautumissivulta, kirjaudu ilmoittautumiseesi kohdasta omat tiedot joko kurssin numerolla, puhelinnumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi. Lisäksi tarvitset sähköpostiisi tulleesta ilmoittautumisvahvistuksesta ilmoittautumistunnuksen. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta.

6. Mikäli sinulla on ongelmia sähköisessä ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja kursseista, ota yhteyttä toimistoon puh 050 4711 555 tai 050 4700 583.